Forgalomkorlátozás a Szarvas utcán

Forgalomkorlátozás a Szarvas utcán

A kivitelező tájékoztatása szerint augusztus 9-én (kedden) aszfaltmarási munkálatok lesznek a Szarvas utca Zrínyi I. utca - Kereszt utca közötti szakaszán.

Ez idő alatt az Arany János utcai körforgalomnál – a menetrendszerűen közlekedő autóbuszok kivételével – nem lehet behajtani a Szarvas utcára. A forgalmat jelzőőr irányítja. A Kiss Ernő utcáról és a Csipke köz felől szintén tilos lesz a behajtás a Szarvas utcára a belváros felé.

Kedden kezdődik a pályaszerkezet cseréje a Szarvas-Széchényi-Iskola utca-Országzászló tér jelzőlámpás csomópontnál. Ez idő alatt a Szarvas utcán az Arany János utca felé közlekedőket a Szarvas utca 1-3 előtt található szervizútra terelik. A jelzőlámpa helyett jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. A kivitelezés ideje alatt a menetidő megnövekedésére kell számítani.

Kérjük a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy a kihelyezett táblákat figyelembe véve, fokozott körültekintéssel közlekedjenek. Aki teheti, kerülje el az érintett útszakaszokat elősegítve a gyors és hatékony munkavégzést.

Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata

#kapcsolódó

Október közepét meghazudtoló idő várható

Október közepét meghazudtoló idő várható

Vasárnap döntően napos, fátyolfelhős időre számíthatunk, csapadék nem várható....

Alapjogokért Központ: a megkérdezettek 80 százaléka támogatja a fiatalok szja-mentességét

Alapjogokért Központ: a megkérdezettek...

A felnőtt magyar társadalom 80 százaléka – még a kormányellenes válaszadók...