Kulcsár Edina babát vár - Most először vallott a terhességéről

Kulcsár Edina babát vár - Most először vallott a terhességéről

Mint megírtuk, Kulcsár Edina várandós, immár a harmadik gyermekével. Az édesapa Edina új szerelme, G. w M. A kismama a saját szavaival most először mesélte el, mi is történt.

Ahogy a Blikk megírta, Kulcsár Edina a G. w. M.-mel közös gyermekét várja. Edina szerepelt volna a Dancing with the Stars következő évadában, ám a váratlan fordulat miatt a szereplésről le kellett mondania, helyette – ahogy azt a TV2 ma délben bejelentette – Berki Mazsit láthatjuk majd a műsorban.

Kulcsár Edina most a TV2 play oldalon a saját szavaival mondta el, mi történt:

„Már így, kétgyermekes édesanyaként hatalmas öröm és boldogság az, hogy az ember megtudja, ismételten életet adhat egy gyermeknek, főleg, hogy az én helyzetem jelenleg, mindenki tudja, egy kicsit más. Új szerelem van az életemben, tényleg egy mindent elsöprő szerelem, akivel nagyon vártunk arra, hogy legyen egy gyermekünk, de nem ilyen korán terveztük, hogy erre így sort kerítünk. De azt gondolom, ez a gyermek nagyon szeretne jönni, ha már ilyen váratlanul jött”.

Tényleg nem tudom, hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna, hogy így fogalmazzak, de mégis nagyon örülünk neki.

– Kettős érzések vannak bennem – mondta, hozzátéve: esélye lett volna megnyerni a DWTS-t, nagyon vágyott rá, nagy kalandokat és nagy érzelmeket várt a műsortól.

– De azt gondolom, ennek így kellett lennie valamiért. Reggel, egy vasárnap délelőtt, amikor megtudtam, hogy lesz kisbabám, egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt, és, hogy mi lesz. Persze, örültem – mesélte. Azt is elárulta, közben arra is gondolt, mi lesz most a Dancing with the Starsszal, ahol már minden le van szervezve. Sokkban mondta el az édesanyjának, aki szintén sokkot kapott. Aztán eltervezte, miként mondja el a szerelmének, de elfelejtette elrakni a terhességi tesztet, G. w. M. pedig megtalálta, úgyhogy lőttek a meglepetésnek. De nagyon örült.

Forrás: blikk.hu

#kapcsolódó

Felhős, borús hétkezdet - De milyen lesz a hét további részében az időjárás?

Felhős, borús hétkezdet - De milyen...

Hétfőn túlnyomóan felhős, borongós időre készülhetünk

Az OPUS TIGÁZ Zrt. tájékoztatása

Az OPUS TIGÁZ Zrt. tájékoztatása

Bár a hivatalos fűtési szezon október 15-én veszi kezdetét, a beköszönő hideg...