Informatikai eszközök felajánlása - IFADOMÁNY 2022

Informatikai eszközök felajánlása - IFADOMÁNY 2022

Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány 2022. október elején jótékonysági akciót indított, ahol egyaránt várjuk a felajánlók és a rászorulók jelentkezését is.

Neked is van olyan számítógéped, laptopod vagy akár csak egy billentyűzeted, amit nem használsz? Ajánld fel nemes célra és járulj hozzá egy adománnyal, hogy valakinek újra örömet szerezzen!

Számítástechnikai eszközök felajánlása jótékony célra - IFADOMÁNY 2022

Tudjuk, hogy sok olyan gyereknek, fiatalnak nincs saját számítógépe vagy egyéb informatikai, okos eszköze, aki szeretné használni a digitális világ előnyös eszközeit tanulásra, ismeretszerzésre vagy akár munkavégzésre is.

Ezért úgy döntöttünk, hogy jótékonysági akciót indítunk

Alapítványunk szeretne segítő kezet nyújtani azok számára, akik szeretnének informatikai eszközöket használni tanulmányaik, esetleg munkájuk során, de helyzetük nem teszi lehetővé azok beszerzését. Valamint megoldást kínálni azon hátrányos helyzetű oktatási, képzési intézmények számára, akik szeretnék a tanítás során bevonni a gyerekeket a modern eszközök megismerésébe és megfelelő használatába.

Ha úgy gondolod, hogy van az otthonodban vagy irodában olyan, már alig vagy nem is használt számítógép, laptop, egér, billentyűzet, monitor, nyomtató vagy bármilyen más eszköz, mely működik és valaki más még tudja használni, kérünk téged, hogy ajánld fel erre a nemes célra! Ami neked lehet lom, vagy csak a helyet foglalja a szekrényben, az másnak egy új lehetőséget rejt.

Ehhez nem kell mást tenned, csak felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal az info@ifalapitvany.hu e-mail címen, és közösen megszervezzük az eszközök szállítását.

Mi a tervünk az összegyűjtött számítástechnikai eszközökkel?

Szeretnénk olyan hátrányos helyzetű családoknak, fiataloknak, oktatási intézményeknek a rendelkezésére bocsátani a tevékenységi területünkön vagy annak közelében (Szabolcs-SzatmárBereg megye), akiknek nincs lehetőségük saját forrásból hozzájutni ezekhez a tárgyakhoz.

A felajánlások mellett várjuk azoknak is a jelentkezését, akik szívesen fogadják az adakozni vágyók közreműködésével összegyűjtött számítástechnikai berendezéseket. Küldj egy e-mailt az info@ifalapitvany.hu e-mail címre, és pár sorban írd meg nekünk, hogy mire szeretnéd/szeretnétek használni az informatikai eszközöket. Az igényeket közzétesszük a weboldalunkon, segítve ezzel a közös cél elérését.

A program 2022. október 01-én indul és december 20-ig tart.

Terveink szerint karácsony előtt pedig eljuttatjuk az összegyűjtött adományokat a leginkább rászoruló jelentkezőknek!

A felajánlott eszközöket az alábbi két helyen van lehetőség leadni, előzetes egyeztetést követően:

4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 18-20. fsz. 4., 4611 Jéke, Táncsics u. 8.

www.ifalapitvany.hu     info@ifalapitvany.hu     +36 (20) 775 62 08 

#kapcsolódó

Drágább lehet idén a karácsonyfa, akár 20%-kal is!

Drágább lehet idén a karácsonyfa, akár...

A fák kitermelése november második felében kezdődik.

Február 3-án tartják az egyetemen a Középiskolások VII. ének-zenei, népzenei versenyét

Február 3-án tartják az egyetemen a...

A Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézete 2024. február 3-án tartja a középiskolásoknak...