Legyél Te az Év fiatal vállalkozója!

Legyél Te az Év fiatal vállalkozója!

November 20-ig lehet jelentkezni, vagy jelölni .

November 20-ig lehet jelentkezni, vagy jelölni olyan fiatalokat, akik a saját vállalkozásukban értek el sikereket. A magas presztízsű díjjal azokat a vállalkozókat jutalmazzák, akik a fiatal koruk ellenére is sikeresek a gazdasági életben, valamint jó példaként szolgálhatnak a fiatalabb generációk számára.
Dr. Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) alapító elnöke úgy látja, hogy fontos a vállalkozói kultúráról minden generációt érintve beszélni és bemutatni a sikereket: „Az elmúlt évek nyertesei bebizonyították, hogy milyen nagy szerepe van ennek a másfél évtizedes díjnak abban, hogy kiemeljük és megmutassuk, hogy a kor nem lehet akadálya annak, hogy valaki valami nagyot, értékeset, maradandót építsen. Az elmúlt években példaképekké váltak a sikeres vállalkozók, a vállalkozó végre nem számít „szitokszónak". Célunk, hogy a vállalkozói tudás hiteles szakmai forrásokból váljon elérhetővé, és segítsük a fiatalokat, hogy olyan közösséget találjanak, ahol kiváló szakemberektől, jó információkat kapnak. Az Év fiatal vállalkozója díj nem csak ismertséget és elismerést jelent, hanem szakmai garanciát is a fejlődésre. Nagyon várjuk a női és vidéki vállalkozások jelentkezését is, hiszen a tehetség, a szorgalom, az akarat és a siker nem határolható nemekre és lokációra."
A díjra a legalább három éve sikeres saját vállalkozást működtető 18 és 40 év közötti természetes személyek, magyar fiatalok jelentkezhetnek vagy jelölhetőek, a díjátadó november 20. és 25. között a 15. Fiatal Vállalkozók Hete Üzleti és Karrier show részeként kerül megrendezésre. 
Jelentkezés és díjmentes regisztráció a FIVOSZ Hét programjaira: 

#kapcsolódó

Szalagavató az Inczédyben

Szalagavató az Inczédyben

Az Inczédy György középiskolában 2021. október 1-én került sor a szalagavató...

Édes ízek és Kowalsky nagykoncert a Városnapon!

Édes ízek és Kowalsky nagykoncert a...

Nyíregyháza idén májusban is ünnepel, az újratelepítés 271. évfordulójáról...