Újra nyitja kapuit az Eissmann Városi Sportuszoda

Újra nyitja kapuit az Eissmann Városi Sportuszoda

Jó hírt közölt dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere hivatalos közösségi oldalán.

a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának támogatásával újra fogadhatja a látogatókat Nyíregyháza belvárosi sportuszodája.

– Ahogyan azt a múlt heti közgyűlés energiaválsággal kapcsolatos előterjesztésében is jeleztük, tárgyalásokat folytattunk az államtitkársággal az október elején, a távhődíj robbanásszerű emelkedése miatt átmenetileg bezárt uszoda újra nyitásáról. Ennek eredményeként csütörtökön megérkezett a támogatási okiratról szóló értesítés, mely szerint a kormányzati támogatásnak köszönhetően év végéig újra nyitva tarthat az uszoda, mely napi 800 gyerek sportolási lehetőségét biztosítja. Így az Úszó Nemzet Program, a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága és az Aqua Sportegyesület is tovább folytathatja a sportszakmai munkát a létesítményben – fogalmazott bejegyzésében dr. Kovács Ferenc.

A folyamatos vízkezelésnek köszönhetően pénteken elkezdődhet a medencetér és a medencék felfűtése, így hétfőn a Nyíregyházi Sportcentrum, mint kiemelt vidéki sportegyesület úszó szakágának növendékei edzésével tovább folytatódhat a sportegyesületi munka.

#kapcsolódó

Mishmi takin született a Nyíregyházi Állatparkban

Mishmi takin született a Nyíregyházi...

Már látogatóink is megtekinthetik a bájos Mishmi-takin kislányt.

Több szintes épület egyik szobájában keletkezett tűz Nyíregyházán

Több szintes épület egyik szobájában...

A katasztrófavédelem tájékoztatása.