Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.!

Vadonatúj csarnokot épít az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.!

Jelentős előrelépést tett és fontos mérföldkőhöz érkezett az Euro Madura, Épületgépészeti Kivitelező és Mérnöki Kft.

Amellett, hogy a jól ismert kereskedelmi egységük minden igényt kielégítve továbbra is a Dózsa György utcán marad, egy vadonatúj csarnokba költöznek a tervezőmérnökök és a kivitelező brigádok. Itt fogják a beruházásokhoz szükséges épületgépészeti rendszereket tervezni, előkészíteni és részlegesen összeépíteni, majd innen szállítják ki a beépítendő helyszínre.

Az épület két részből áll majd. A 21. századi igénnyel kialakított csarnok mellett ugyanis irodákat is kialakítottak benne. Az EURO MADURA az elmúlt években komoly gépészeti tervező-és kivitelező presztízst szerzett magának. Kelet-Magyarország egyik legismertebb generáltervező és épületgépészeti generál-kivitelezőként több vadonatúj, illetve átalakuló beruházásában is részt vett; ipari csarnokok, lakóparkok, szállodaláncolatok és üzletközpontok tervezésével és kivitelezésével vívták ki megrendelőik elismerését.

nyiregyhaza.hu

Az új csarnok egy újabb előrelépést jelent a cég életében, ráadásul a fenntartható fejlődés jegyében készült el. Az épület tetejére napelemeket helyeztek, a hűtést-fűtést pedig levegő-víz hőszivattyúval oldják meg. A zöld szemléletet bizonyítja, hogy gondoltak az esővíz hasznosítására is. A csarnok tetejéről a csapadékot összegyűjtik egy nagyméretű víztározóba, melynek egy részét korszerűen szikkasztják, a másik részével pedig a parkosított növényzetüket gondozzák majd.

nyiregyhaza.hu

Sokat elmond az új beruházásról, hogy az elkészített alkatrészeket 3200 kg teherbírású, 3,5 m magasságú, 1,0 m mélységű polcrendszeren lehet tárolni. A kollégák munkáját pedig további gépek és felszerelések segítik. A közelmúltban egy gázüzemű targoncát, nagyméretű tervek nyomtatására alkalmas plottert, irodai nyomtatókat, valamint számos további IT eszközöket és szoftvereket vásároltak. Az EURO MADURA a beruházáshoz kormányzati és uniós támogatást is elnyert. Az épület a Széchenyi Terv Plusz program keretében, a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02296 azonosítószámú projektben valósult meg.

nyiregyhaza.hu

Az épületet sajtótájékoztató keretén mutatták be a nagyközönségnek. Madura Csaba, a társaság tulajdonosa úgy fogalmazott, hogy az új csarnok hatalmas előrelépést jelent a cég életében és bízik abban, hogy ennek segítségével még több elégedett megrendelőt tudnak majd kiszolgálni.

Szerző: Z.Pintye Zsolt

#kapcsolódó

Frissen sült ajándék lapcsánka a Kossuth téren

Frissen sült ajándék lapcsánka a Kossuth...

December 8-án (csütörtökön) 15 órától.

Izer Norbert: Egyre többen vállalkoznak

Izer Norbert: Egyre többen vállalkoznak

Már több mint 608 ezerre nőtt az egyéni vállalkozók száma. A kedvező adózás,...