Február 11-től újra nyit a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház

Február 11-től újra nyit a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház

A tervezett, tavaszi újraindulástól hamarabb, már február 11-től teljes munkarendben játszhat a Móricz Zsigmond Színház társulata.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere hivatalos közösségi oldalán jelentette be a jó hírt: 

– A szankciós energiaválság jegyében már nyár végén elkezdtünk felkészülni a fűtési időszak várható nehézségeire. Az októberi közgyűlésen döntöttünk egyes intézményeink részleges bezárásáról. Az azóta eltelt időben bebizonyosodott, hogy ezzel jelentős megtakarításokat érünk el. Rendszeresen értékeljük a folyamatokat, s több tényezőt – így a lakosság igényeit is – figyelembe véve hozunk döntéseket a zárások feloldásáról.

Ez alapján bejelenthetem, hogy a tervezett, tavaszi újraindulástól hamarabb, már február 11-től teljes munkarendben játszhat a Móricz Zsigmond Színház társulata. Ezzel a döntéssel kedvezünk a színházlátogatóknak, a bérleteseknek, s az önkormányzati cégként működő teátrumnak is, hiszen így még a tervek szerint valósítható meg az évad. A nagyszínpadon a Teljesen idegenek című előadással kezdenek.

A továbbra is folyamatosan üzemelő Eissmann Városi Sportuszoda mellett így újabb fontos közösségi színteret látogathatunk rendszeresen. A további döntések lehetőségét pedig folyamatosan vizsgáljuk – tájékoztatott Nyíregyháza polgármestere.

#kapcsolódó

Augusztus 17-én rajtol a One Belt One Road Nations’ Cup Hungary ifjúsági világkupaverseny

Augusztus 17-én rajtol a One Belt One...

Az előzetes nevezések alapján tizennégy csapat – 12 nemzeti válogatott és 2...

Elkezdődött a palántavásár a nyíregyházi Búza téri piacon

Elkezdődött a palántavásár a nyíregyházi...

Paprika, paradicsom, zeller, uborka – ezeket keresik most leginkább a vásárlók.