Mága Zoltán hegedűművész jótékonysági koncertje

Mága Zoltán hegedűművész jótékonysági koncertje

A Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyházban június 8-án.

A Magyarok Nagyasszonya Társszékesegyház, Nyíregyháza egyik legismertebb épülete, amely nemcsak egy liturgikus tér, hanem városunk egyik ikonikus épülete. Évente több alkalommal is városi és megyei rendezvények helyszíne, valamint a Nyíregyházi Értéktár és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei értéktár része is.

 Állami támogatásból folyamatban van a templom külső felújítása, amelynek keretében megtisztítják a templom tégla burkolatát, és lecserélik a tetőszerkezetet. Azonban szükségessé vált a templom levegőcseréjének, szellőzésének a megoldása is. Egy korszerű, de a templom műemlék jellegét figyelembe vevő rendszert szeretnének kialakítani.

 2023. június 8-án 19 órakor Mága Zoltán hegedűművész, és gyermekei, Jennifer és Zoltán közreműködésével jótékonysági koncertet szervez az egyházközség a szellőző rendszerének kialakítására.

 Jegyek elővételben (június 5-ig) 5.000 Ft-ért megvásárolhatók a Plébánia irodájában, (Kossuth tér 4.) hétköznap 9:00-16:30 óra között. Június 6-tól, és közvetlenül a koncert előtt 7.000 Ft-ért tudják a részvételt biztosítani.

#kapcsolódó

Tavasszal több városi rendezvény idején is közlekedik majd Nyíregyháza Retro járata!

Tavasszal több városi rendezvény idején...

Az autóbusz az alábbi menetrend szerint fog közlekedni:

Távozók és érkezők a Szparinál

Távozók és érkezők a Szparinál

Három játékos érkezett a Nyíregyháza Spartacushoz a téli szünetben, és több...