Munkálatok miatt forgalomkorlátozás a Kéményseprő utcában

Munkálatok miatt forgalomkorlátozás a Kéményseprő utcában

Nyíregyháza MJV Sajtószolgálatának tájékoztatása.

Nyíregyháza MJV Önkormányzata a Terület és Településfejlesztés Operatív Program keretén belül 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-6.3.3-16-NY1-2021-00002 azonosítószámmal nyilvántartott, „Nyíregyháza Kéményseprő utca csapadékvíz elvezető rendszer építése" című projektet.

A kivitelezés két ütemben zajlik:

"A" ütem- A Tünde utcától a Kéményseprő utca közepéig: a kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad a csapadékvíz-vezeték építése.

 - 2023. augusztus 11. napján (pénteken): aszfaltozási munkák történnek a Kéményseprő utca 90. és 51. szám közötti szakaszon, ezen a napon teljes útlezárás lesz érvényben. (7:00 – 17:00 között).

"B" ütem- A Kéményseprő utca közepétől a Kállói úti körforgalom irányába: a kivitelező tájékoztatása szerint ezen a héten a Kéményseprő utca 1. és 5. szám között útpadkafolyóka építése és szikkasztó akna felújítása van folyamatban, valamint a Kéményseprő utca 5/A és 11. szám előtt földmedrű szikkasztó árkok építése is tervezett. A munkálatok során az építéssel érintett útszakasz átjárása biztosított lesz, de forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését.

Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata

#kapcsolódó

Döntött a másodfok – súlyosabb büntetés a kemecsei vádlottnak

Döntött a másodfok – súlyosabb büntetés...

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye.

A végéhez közeledik a Tiszavasvári út – Derkovits utca csomópontjának fejlesztése

A végéhez közeledik a Tiszavasvári...

Ez a csomópont is kész iskolakezdésre: folyamatos a forgalom a Tiszavasvári...