Beiskolázási programok a Bemben

Beiskolázási programok a Bemben

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola valamennyi munkatársa nagyon fontosnak tartja azt, hogy a szülők betekintést nyerjenek az iskola életébe.

Lényeges,  hogy a     2024/25-ös tanévben első osztályt kezdő gyermekek szülei is megismerkedhessenek az iskolával és az ott folyó munkával. Éppen ezért  nyílt tanítási napra, szülői fórumra és izgalmas „Kalandtúrára" várja a nevelőtestület azokat a gyerekeket és szüleiket, akik érdeklődnek a kiváló akkreditált tehetségpontként működő iskola iránt.

A Bemben  figyelmet fordítanak a pedagógusok a tehetséggondozásra, az angol nyelv emelt szintű oktatására, a lemaradók felzárkóztatására, de Aktív Iskolaként számtalan sportolási lehetőség is várja a gyerekeket.

2023. október 13-án, pénteken egy izgalmas „Kalandtúra" keretében bemutatkozik az iskola. A játékos, izgalmas próbákat 'Bemdegúz', a méhecske segítségével teljesíthetik a gyerekek, akik egy élményekkel teli délutánt tölthetnek el a Bem iskolában. A kalandos küldetéseket  teljesítő kis hősöket jutalomként ugrálóvár is várja majd.

2023. október 17-én  kedden 8-12 óra  között nyílt tanítási napra várják a gyerekeket és a szülőket. A délelőtt során vendégeink bepillanthatnak az intézményben zajló munkába, tapasztalatokat, benyomásokat szerezhetnek, beszélgethetnek azokkal a pedagógusokkal, akik az új tanévben elsős osztályt kapnak.

2023. október 18-án, szerdán 17 órától szeretettel várnak a szülői fórumra minden olyan szülőt, akinek a gyermeke a 2024/25-ös tanévben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.  Információkat kaphatnak az érdeklődők a beiskolázással, az iskola kínálatával, életével kapcsolatosan, és egy kötetlen beszélgetésre kerül sor az iskola vezetősége és a leendő elsős tanító nénik részvételével.

Az intézményben már hagyomány, hogy minden tanévben játékos foglalkozásokat szervez a nagycsoportos óvodás gyerekek részére. A foglalkozások időpontjait megtekinthetik az iskola honlapján.

Bem József Általános Iskola

#kapcsolódó

Rátámadt a mozdonyvezetőre, amiért nem akarta elütni

Rátámadt a mozdonyvezetőre, amiért...

Egy 79 éves asszonynak kell bíróság elé állni.

Atlétika, ulti, sakk - sportoltak a szépkorúak

Atlétika, ulti, sakk - sportoltak a...

8. alkalommal rendezték meg a Szépkorúak Sporttalálkozóját Nyíregyházán. Több...