Ösztöndíj a pilótaképzésben tanulóknak

Ösztöndíj a pilótaképzésben tanulóknak

A Nyíregyházi Egyetem a 2024. évi felsőoktatási felvételi eljárásban felvételt nyert és tanulmányait folytató Légijármű-vezetés felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatói számára speciális ösztöndíjat alapított - tájékoztatott az egyetem vezetése.

Az ösztöndíj célja a szakon tanuló hallgatók minél magasabb szintű tanulmányi eredmény elérésének motiválása. A támogatásban szemeszterenként legfeljebb 10 fő részesülhet. Az ösztöndíj összege félévenként egyösszegű, 1.000.000 Ft/fő. Az ösztöndíj a teljes képzési idő alatt (4 félév) meghirdetésre kerül. A pályázók rangsorolása súlyozott tanulmányi átlag alapján történik. A támogatást a jogosultsági feltételeknek megfelelő hallgató ösztöndíj jogcímen, utólag kapja meg. Az ösztöndíj odaítélésének feltétele az adott félévre vonatkozó mintatantervben meghatározott kreditek teljeskörű megszerzése, továbbá a 2. félévtől az ATPL hatósági vizsgák ütemezés szerinti teljesítése. 

Az 56 éves képzési tapasztalattal, hagyománnyal rendelkező intézmény várja a tovább tanulni vágyó pilótajelölteket! A Nyíregyházi Egyetemen tanuló hallgatók az egyedülállóan szép campuson tanulhatnak, ahol modern infrastruktúrával, ösztöndíjakkal, elérhető árakkal, többféle komfortfokozatú szállással, garantált kollégiumi elhelyezéssel, számos hallgatói programmal várja a leendő hallgatóit Magyarország piacvezető pilótaképző intézménye. 

A repülőmérnöki alapszakon tanuló hallgatók félévente akár 500.000 Ft-os ösztöndíjat is kaphatnak. A képzésekre 2024. február 15-éig lehet jelentkezni. A végzés után az elhelyezkedés garantált!

nyiregyhaza.hu

#kapcsolódó

Elon Musk agyba ültethető chipje az emlékeinket is lementheti

Elon Musk agyba ültethető chipje az...

Az illetékes amerikai hatóságok engedélyezték az emberi agyba ültethető chipek...

Verebes István Nyíregyházára érkezik

Verebes István Nyíregyházára érkezik

Verebes István közönségtalálkozó