Nyíregyházi vízilabdás lány a VB-n

Nyíregyházi vízilabdás lány a VB-n

Több cikk is megjelent már arról, hogy az Aqua Sport Egyesületből - mint utánpótlás nevelő bázis - kikerült, majd a Digi Egerhez igazolt leány vízilabdások sorra meghívást kapnak az utánpótlás válogatottak összetartó edzéseire több korosztályban is.

Viszont most Urbin Zsófi többszöri keretszűkítést követően az U16-os magyar válogatottat erősíti a szombaton kezdődő törökországi világbajnokságon! Csicsáky Vincze szövetségi kapitány 15 ifjú hölggyel kezdi meg a kűzdelmeket Manisa városában, ahol Dél-Afrika és Kazahsztán csapataival mérkőznek elsőként a csoportban.

-Büszkék vagyunk! A teljes edzői stáb, az egyesület vezetése, nagy örömmel fogadta a hírt, hogy Zsófi ott lesz a világbajnokságon és képviseli Nyíregyházát és az Aqua Sport Egyesületet is, ahonnan indult! Reméljük szép eredménnyel zárnak majd a lányok, és a közel jövőben még több ilyen sikernek örülhetünk, mert vannak még tehetséges sportolóink, akik innen indultak, és válogatott közelben vannak! Hajrá, szurkolunk nagyon - tájékoztatott Urbin Tibor szakmai vezető, Aqua Se nevelőedző.

#kapcsolódó

Minden egy helyen! Mutatjuk a változásokat Nyíregyháza helyi autóbuszos közlekedésében

Minden egy helyen! Mutatjuk a változásokat...

Összegyűjtöttük, hogy mi módosul január elsejétől (illetve tavasztól) Nyíregyháza...

Felvételi Élménynap az egyetemen

Felvételi Élménynap az egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem 2024. január 31-én (szerdán) Felvételi Élménynapot tart...