Gyűrűk Ura rajongó vagy? Ez Neked szól!

2018.05.20.
A király visszatér, mi meg tárt karokkal várjuk!

November óta hivatalos, hogy az Amazon sorozatot forgat a Gyűrűk Ura regényekből. A vélemények megoszlanak, egyesek szerint J. R. R. Tolkien forog a sírjában, de azért a többség izgatottan várja a produkciót, amibe mellesleg irdatlan pénzösszeget ölnek.

A művész úr jogainak díja nem kevesebb, mint 250 millió dollárba fájtak, majd ugyanennyi pénzt terveznek áldozni a forgatási munkálatokra. Így már 500 millió dollárról beszélhetünk a promóciós kiadásokat nem számolva... Ezek szerint az Amazon vakon bízik magában és biztos benne, hogy tuti sikert fognak aratni.


A Trónok Harca hangulatú sorozat 5 évados lesz várhatóan, valamint a Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége előtti időkben fog játszódni. A regényeket kiadó HarperCollins és a filmes jogokat birtokló New Line Cinema oltalmazó közbenjárásával 2019-ben már forognak is a kamerák, ha minden jól megy!
Plusz infó morzsaként még felröppent, hogy a széria főhőse valószínűleg a fiatal Aragorn lesz, akinek ezek szerint már az ifjú évei sem voltak könnyűek...


noizz.hu
fotó:internet