Idén is fergeteges hangulatban telt a Vasvári Pál Gimnázium jótékonysági bálja

Idén is fergeteges hangulatban telt a Vasvári Pál Gimnázium jótékonysági bálja

Idén is fergeteges hangulatban telt a Vasvári Pál Gimnázium jótékonysági bálja

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Vasvári Pál Gimnázium jótékonysági bálját. Idén a Bábel-bál címet kapta, jelezvén, hogy a résztvevők az iskolában oktatott idegen nyelvek országaiba érezhetik magukat. A rendezvényen több mint háromszázan vettek részt, a befolyt összeget az iskola 100. évfordulójának programsorozatára fordítja.

Idén is megtartotta jótékonysági bálját a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium. Ez már a kilencedik volt a bálok sorában. A címe, a Bábel-bál azt jelezte, hogy a résztvevők azokban az országokban találhatják magukat, amelyeknek nyelveit oktatják az intézményben.

Az idei bálunk a Bábel-bál nevet viseli és azért gondoltunk erre a címre, mert azt a négy nyelvet szeretnénk megjeleníteni a bál programjában, berendezésében, amely négy nyelvet itt a gimnáziumban tanítjuk. Az angol, a német, a spanyol és az orosz jelenik meg mind a díszítésben, mind pedig a programokban – mondta el Kovács Ágnes, a Vasvári Pál Gimnázium intézményvezetője.


Az estét idén is produkciók sora nyitotta. Felléptek az iskola diákjai és mint ahogy minden évben, most is külön produkcióval készült a tanári kar is. Puskás Bernadett elmondta, a kevés idő ellenére is, nagyon lelkesen készültek a pedagógusok.

Nem sok időnk van a próbákra ilyenkor, mert pont félévzárás van, bizonyítvány írás és egyéb teendőink vannak, tehát nem egyszerű a tanári karból ezt a csapatot megmozgatni, sok próbánk bevallom nem is volt, de a jó hangulat meghozta a gyümölcsét és nagy élvezettel készültünk erre a produkcióra – fűzte hozzá Puskás Bernadett.


A bálon idén több mint háromszázan vettek részt, a befolyt összeget az iskola 100. évfordulójának ünnepségsorozatára fordítja, ugyan is az intézmény a 2020/2021-es tanévben ünnepli fennállásnak 100. évfordulóját.


#kapcsolódó

Szavalóverseny a Krúdyban

Szavalóverseny a Krúdyban

- mert a Krúdy sem csak a TTK-ról szól....

10 ÉVE VIDÍTJÁK FEL A BOHÓCDOKTOROK A BETEG GYEREKEKET A KÓRHÁZBAN

10 ÉVE VIDÍTJÁK FEL A BOHÓCDOKTOROK...

A Piros Orr Bohócdoktorok immár 10 éve heti rendszerességgel látogatják a Jósa...