– Családi körben született meg az Édes Erdő ötlete, a tópartot nézve arra gondoltunk, milyen jó lenne ebben a gyönyörű környezetben elfogyasztani egy szelet süteményt, megkóstolni egy különleges kávét, és megcsináltuk – mesélte Nyíregyháza újdonsült kedvenc helyének megálmodója, Körtvélyfáy Zsófia.
CSODAORSZÁG SÓSTÓ SZÍVÉBEN
A vintage és elegáns elemek ötvözése igazi kis mesebirodalom hangulatba repíti a betérőket – velem sem volt ez másként. A kézzel készített dekorációs elemeken kívül a csiszolást, festést, barkácsolást is a család tagjai végezték el, január óta tökéletesítették a helyet, és ez meg is látszik. Csupa szeretet vesz körül mindent, a vendégek itt igazán különlegesnek érezhetik magukat.
NEM TUDOK VÁLASZTANI!
A dekorációtól pedig csak a választék mesésebb. Az eredeti olasz recept alapján készült csokoládé, sztracsatella, capuccino mousse torták mellett joghurtos gyümölcs szeleteket is kóstolhatunk, és a tradicionális almás habos mákos és túrós sütemények sem maradhatnak el. A különlegességeket kedvelők megkóstolhatják az utóbbi évek legnagyobb szenzációját, a macaront, és paleo, valamint tej-, tojás-, gluténmentes édességek is szerepelnek a kínálatban. A frissen facsart gyümölcslevek mellett kávéalkotásokat is kipróbálhatunk, többek között mandulás, vaníliás, kókuszos és karamellás ízkavalkádokat – sőt, mindenki kedvenc ízesítése, nutellás variáció is kapható.
Farkas Fanni
Fotók: Kohut Árpád