– Sokak számára ismerősen cseng a nevünk és ételeink, korábban is léteztünk, csak kifejezetten rendelős formában. 2014 óta új köntösben és még jobb minőséggel várjuk a régi és új vendégeinket – mondta Geletei Pál, a HPC Seven Diner lelkiismeretes tulajdonosa, aki odafigyel arra, hogy valóban minőségi és egészséges ételek legyenek a kínálatban.
A MINŐSÉG ÉS A STÍLUS TALÁLKOZÁSA
Noha sokaknak nem az egészséges táplálkozás jut eszébe a hamburgerről és társairól, a HPC Seven Diner rácáfol az előítéletekre. Ételeik teljesen adalékanyagmentesek, kókuszolajat használnak, a saláták összetevőit helyi öko termelőktől szerzik be, az öntetek pedig szintén kézművesek. Így kerülhet a tányérba vagy az igényes kiszállítódobozba a sok ínycsiklandozó falat, de mindenképp érdemes ellátogatni a helyszínre is, a rockabilly stílus és beülős blokkok Amerikába repítenek mindenkit.
FANNI KEDVENCEI
Nehéz győztest választani a megannyi izgalmas és különleges íz közül, így csak személyes kedvenceim listájával szolgálhatok. A bundázott máj falatok és a zabpelyhes csirkemellcsíkok az abszolút favoritok nálam – természetesen friss bagettal, vagy fűszeres hasábburgonyával, valamint füstölt sajtmártással – de legközelebb mindenképp kipróbálom chilis pankómorzsás bundában is őket. A pizzák közül engem a Tom & Jerry vett le a lábamról, a paradicsomos alapon a krémsajt, sajt és füstölt sajt eszméletlen egyveleget alkot. Desszertek terén még csak a sajttortához és a gesztenyepüréhez volt szerencsém, amik szintén minőségiek és elképesztően finomak voltak – de következő alkalommal semmiképp nem hagyom ki a HPC mogyorókrémmel töltött amerikai palacsintát sem!
Farkas Fanni
Fotók: Kohut Árpád