Már többen lefoglalták a nyaralásukat -kedvezőbbek az árak!

Már többen lefoglalták a nyaralásukat -kedvezőbbek az árak!

Ilyenkor akár 20 százalékkal olcsóbban is kínálják a tengerparti utakat. A belföldi turizmusnak pedig újabb lendületet adhat, hogy idén az ünnepek kapcsán kiemelkedően sok lesz a hosszú hétvége.

Már az elmúlt év novemberében elkezdődött a 2018-as nyaralások előfoglalási akciója az utazási irodákban, és az eddigi tapasztalatok szerint januárban jelentősen többen éltek a lehetőséggel, mint a korábbi években. A first minute kedvezmények 10, 15, de akár 20 százalékosak is lehetnek, de egyes desztinációkban 20 ezer forint befizetésével is lefoglalható a nyaralás.

Népszerű a repülős út debreceni indulással

Asztalos Zoltánné Éva a Nyírség Utazási Iroda ügyvezetője elmondta:

A tengerparti sláger úticélok továbbra sem változtak, de a megyénkben élők szívesen választanak olyan repülős utat, amelyet debreceni indulással is hirdetnek.

Nagy teret hódít a török riviéra, a görög szigetvilág, és Spanyolország. Egyiptomot és Tunéziát még kevesen választják, de bíznak benne, hogy újra visszanyerik rangjukat.

Hozzáfűzte:

A téli hónapokban egyre népszerűbbek az egzotikus utak is, sokan választják Thaiföldet, Dubait, de a karibi térség is vonzó.

Idén sok lesz a hosszú hétvége

A belföldi turizmusnak újabb lendületet adhat, hogy idén az ünnepek kapcsán kiemelkedően sok lesz a hosszú hétvége. Ilyenkor megtelnek a fürdőkkel rendelkező hazai szálláshelyek. Továbbra is sláger Hajdúszoboszló, Miskolctapolca, Egerszalók, de sokan utaznak a dunántúli fürdőhelyekre is. A Nyírség Utazási Iroda immár 15 éve szervezi saját kulturális körútjait. Ezek keretében a turisták 22 országot ismerhetnek meg és érhetnek el nyíregyházi indulással.

 

Szoboszlai Tibor

fotó:internet

#kapcsolódó

FELLINGER DOMONKOS A ZRÍNYI KOLIJÁBAN

FELLINGER DOMONKOS A ZRÍNYI KOLIJÁBAN

Több mint egy éve vette kezdetét a nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium...