Légzsák mobiltelefonra!

Légzsák mobiltelefonra!

Nagyszerű védelmi rendszert álmodott meg okostelefonjaink megóvásának érdekében egy német egyetemista, aki AD Case név alatt megalkotta a védőtokot, ami gyakorlatilag a légzsákok elvén alapulva védené meg készülékeinket a sérüléstől.



A tok érdekessége, hogy nem levegővel töltött lufik kaptak benne helyet, hanem aprócska kis lábacskák, melyek azonnal kinyílnak, amint a készülék váratlan és gyors zuhanást, illetve helyzetváltozást érzékel, és amennyiben nem egy toronyból vágtuk ki az eszközt, akkor ez a speciális megoldás garantált védelmet nyújt a telefon sérülésével szemben. 

A tokból egyébiránt a sarok részein ugrik elő zuhanás közben egy-egy aprócska láb, melyek korlátlan mennyiségben képesek megóvni az eszközt ilyen esetben, hiszen Philip Frenzel úgy álmodta meg találmányát, hogy ezek a lábacskák visszahajthatóak legyenek a tokba. 

A terméket a közelmúltban szabadalmaztatták, és mivel befektetőt nem talált hozzá az egyetemista, ezért hamarosan Kickstarterre viszi projektjét, hogy így szerezzen elegendő tőkét az eszköz megvalósításához. 


androgeek.hu

#kapcsolódó

Richard Russo: Sóhajok hídja

Richard Russo: Sóhajok hídja

Richard Russo amerikai író két regényét fordították le eddig magyar nyelvre....

Zokniruha az új őrület!

Zokniruha az új őrület!

Azt hinné az ember, hogy már nem tud megdöbbentő dolgokkal előrukkolni a divatszakma....