100 Ft lesz a belépő a Nyíregyházi Állatparkba - Meg van az időpont, hogy mikor

100 Ft lesz a belépő a Nyíregyházi Állatparkba - Meg van az időpont, hogy mikor

A hagyományokhoz híven, a Nyíregyházi Állatpark idén is megrendezi a 100Ft-os napot.

2018 december 1-én szombaton, 09:00-15:00 között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, hozz magaddal egy ajándékot! Ez lehet bármilyen csekélység, apróság, ami mások számára használható.


Az összegyűlt ajándékokat Családsegítő szervezeteken, alapítványokon keresztül juttatjuk el a rászoruló családok részére! 


Nincs is szebb annál, amikor örömöt szerezhetünk olyanoknak, akiknek nincs mit a fa alá tenniük.

Az elmúlt évek kérdéseit megválaszolva:


- Ezen a napon ( 2018 december 1-én ) mindenkinek 100Ft-ba kerül a belépőjegy.
( 100Ft/fő—gyermeknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt)


- Annyit kérünk csupán, aki megteheti, ezen a napon hozzon egy ajándékot. Az adományt majd az Állatpark előtti parkolóban lehet leadni, egy hatalmas tábla jelzi majd az elfogadó helyet.


- Hogy milyen adományokat várunk? —Egyeztetve a városi és megyei szervezetekkel, alapítványokkal: tartós élelmiszer, játék, könyv, tisztítószer stb…de mindenért nagyon hálásak a szervezetek. (ezeket az adományokat még aznap tovább adjuk hiszen azok tárolására nincs lehetőségünk )


- Sajnos nincs kapacitásunk magánszemélyeknek gyűjteni, így minden esetben a helyi családsegítő szolgálatot keressék igényeikkel)


- Nyitva tartásunk a téli időszámítás szerint 09.00-16.00 Pénztár zárás 15.00 ( tehát 15.00-ig lehet jegyet venni) Állatházak ( Zöld piramis, Hüllő ovi, Viktória ház stb…) zárása 15.30 


- Ezen a napon kérünk mindenkit, hogy ne SZÉP kártyával és bankkártyával fizessenek, a bankjegy címlete se legyen hatalmas. ( ez megkönnyíti mindenki számára a gördülékeny bejutást) A legegyszerűbb az lenne, ha 100Ft-os érmével érkeznének.


- Az ajándékokat típus szerint fogjuk gyűjteni, majd bezsákolni ( tisztítószer, tartós élelmiszer, játék és könyv stb…)

#kapcsolódó

Nyit a Nyíregyházi Állatpark is

Nyit a Nyíregyházi Állatpark is

Nyit a Nyíregyházi Állatpark is

A sávos mangusztáknak jól megy a napozás

A sávos mangusztáknak jól megy a napozás

Napi cukik a Nyíregyházi Állatparkból.