Polgármesteri beszámoló

Polgármesteri beszámoló

A napokban vehetik kézbe a nyíregyháziak a városvezető hagyományos tájékoztató kiadványát.

A napokban vehetik kézbe a nyíregyháziak a városvezető hagyományos tájékoztató kiadványát, a teljes tavalyi esztendőt felölelő, s az idei év első néhány hónapját is érintő Polgármesteri beszámolót.

Mint dr. Kovács Ferenc a visszatekintő füzet bevezetőjében fogalmazott: – Nyíregyházát a jó gazda gondosságával igyekszünk továbbra is vezetni, melynek egyik látványos eredménye az iparűzésiadó-bevételünk trendszerű, jelentős növekedése. Célunk – a működés magas szintű fenntartása és a város értékeiről, vagyonáról való felelősségteljes gondoskodás mellett – a további fejlesztések előkészítése, és kiemelten az ipari park bővítése, mely egyrészt hosszú távon minőségi, szaktudást igénylő munkahelyeket teremt, megszólítva ezzel a fiatalokat és hazavárva a nyír­egyháziakat, másrészt mindazok számára biztonságos jövőképet nyújt, akik dolgozni szeretnének.

A beszámoló utal a gazdaságfejlesztés történelmi lépéseire, az infrastruktúra fejlesztéseire, a közösségi közlekedésre, az egészségügyre, az oktatási-nevelési intézmények modernizációjára, a zöld hozzáállás díjazására, az energiahatékonyságra, a csapadékvíz-elvezetésre, a szárnyaló turizmusra és az attrakciókra, a szépkorúakra, a sportfejlesztésekre, a rendezvényekre és a városi díjakra egyaránt.

#kapcsolódó

A héten kezdődik a VIDOR színházjegyek értékesítése

A héten kezdődik a VIDOR színházjegyek...

VIP bérlettel plusz 1 nap elővásárlási jogosultság jár a VIDOR színházjegyekre.

Ma sem ússzuk meg szárazon, mutatjuk, hol kell zivatarokra számítani

Ma sem ússzuk meg szárazon, mutatjuk,...

Csökken a felhőzet és a csapadék súlypontja is északkeletre helyeződik.