Polgármesteri beszámoló

Polgármesteri beszámoló

A napokban vehetik kézbe a nyíregyháziak a városvezető hagyományos tájékoztató kiadványát.

A napokban vehetik kézbe a nyíregyháziak a városvezető hagyományos tájékoztató kiadványát, a teljes tavalyi esztendőt felölelő, s az idei év első néhány hónapját is érintő Polgármesteri beszámolót.

Mint dr. Kovács Ferenc a visszatekintő füzet bevezetőjében fogalmazott: – Nyíregyházát a jó gazda gondosságával igyekszünk továbbra is vezetni, melynek egyik látványos eredménye az iparűzésiadó-bevételünk trendszerű, jelentős növekedése. Célunk – a működés magas szintű fenntartása és a város értékeiről, vagyonáról való felelősségteljes gondoskodás mellett – a további fejlesztések előkészítése, és kiemelten az ipari park bővítése, mely egyrészt hosszú távon minőségi, szaktudást igénylő munkahelyeket teremt, megszólítva ezzel a fiatalokat és hazavárva a nyír­egyháziakat, másrészt mindazok számára biztonságos jövőképet nyújt, akik dolgozni szeretnének.

A beszámoló utal a gazdaságfejlesztés történelmi lépéseire, az infrastruktúra fejlesztéseire, a közösségi közlekedésre, az egészségügyre, az oktatási-nevelési intézmények modernizációjára, a zöld hozzáállás díjazására, az energiahatékonyságra, a csapadékvíz-elvezetésre, a szárnyaló turizmusra és az attrakciókra, a szépkorúakra, a sportfejlesztésekre, a rendezvényekre és a városi díjakra egyaránt.

#kapcsolódó

„A legkeményebb tárgyalópartner Nyíregyháza a környezeti kibocsátási határértékeknél”

„A legkeményebb tárgyalópartner Nyíregyháza...

Az ipari park tervezési folyamatait nagyban megkönnyítette a máshol nem tapasztalható...

Ne dobd ki az iskolatáskád!

Ne dobd ki az iskolatáskád!

Ami nekünk felesleges, az másnak még kincset ér!