A gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga – hangsúlyozta dr. Szabó Tünde (FIDESZ-KDNP), Nyíregyháza országgyűlési képviselője

A gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga – hangsúlyozta dr. Szabó Tünde (FIDESZ-KDNP), Nyíregyháza országgyűlési képviselője

A gyermekvédelem fontos téma, egy ország, nemzet jövője mindig a felnövekvő generációkon múlik.

– A gyermekvédelem fontos téma, egy ország, nemzet jövője mindig a felnövekvő generációkon múlik, ezért elengedhetetlen, hogy minden segítséget megadjunk a fejlődésükhöz és megóvjuk őket a negatív hatásoktól – mondta pénteki sajtótájékoztatóján dr. Szabó Tünde.

A FIDESZ-KDNP nyíregyházi országgyűlési képviselője hozzátette, a gyermeknevelésnek vannak olyan kérdései, amik a szülők hatáskörébe tartoznak. Az államtitkár emlékeztetett, mivel egyre képtelenebb, ijesztőbb hírek és folyamatok érkeznek e téren Nyugat-Európából, a kormány nemzeti konzultációban kérdezte meg a magyarokat, mit gondolnak a gyerekeket fenyegető agresszív szexuális propagandáról, s a megerősítést követően népszavazást tartanak majd e fontos kérdésekben – Európában elsőként. Dr. Szabó Tünde hangsúlyozta, saját gyermekeink jövőjéről mi vagyunk hivatottak dönteni, nem más kormányok, az unió, vagy akár kétes hátterű civil szervezetek. Nyíregyháza képviselője jelezte, sok támadásnak lesznek kitéve a civil szervezetektől, uniós testületektől, a hazai, baloldali pártoktól és baloldali sajtótól, akik Brüsszel oldalára álltak, de aláhúzta: nem lehet megengedni, hogy a szülők megkérdezése nélkül óvodai, iskolai oktatás részévé tegyenek bármilyen kétes, a gyermekek egészséges fejlődését befolyásoló, azt veszélyeztetni képes nézeteket.

– A vita itt egyértelműen arról szól, hogy ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeinket. Az álláspontunk egyértelmű: a gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga. Éppen ezért az agresszív LMBTQ propagandától meg kell védeni a gyermekeinket, ezt valljuk és ezért dolgozunk – fogalmazott dr. Szabó Tünde (FIDESZ-KDNP) államtitkár, Nyíregyháza országgyűlési képviselője.

#kapcsolódó

Így igényelhettek új diákigazolványt az általános– és középiskolákban

Így igényelhettek új diákigazolványt...

Mutatjuk mit kell tennetek, ha új igazolványt szeretnétek.

Több mint egymillió vendégéjszakát regisztráltak az őszi szünet alatt a hazai szálláshelyeken

Több mint egymillió vendégéjszakát...

Az őszi szünetben közel félmillió vendég indult útnak Magyarországon. A látogatók...