Szeretettel „VÁR A BEM”: az első osztályba készülő gyerekeket és szüleiket várják az intézménybe

Szeretettel „VÁR A BEM”: az első osztályba készülő gyerekeket és szüleiket várják az intézménybe

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola valamennyi munkatársa nagyon fontosnak tartja, hogy a szülők betekintést nyerjenek az iskola életébe.

Lényeges, hogy a 2025/2026-os tanévben első osztályt kezdő gyermekek szülei is megismerkedhessenek az iskolával és az ott folyó munkával. Éppen ezért nyílt tanítási napra, szülői fórumra és játékos foglalkozásra várja a nevelőtestület azokat a gyerekeket és szüleiket, akik érdeklődnek a kiváló akkreditált tehetségpontként működő iskola iránt.

A Bemben kiemelt szerepet kap az angol nyelv emelt szintű oktatása, de Aktív Iskolaként számtalan sportolási lehetőség is várja a gyerekeket. Emellett a művészeti nevelésre is nagy hangsúly kerül, hiszen igyekeznek minden lehetőséget megadni tanulóik számára képességeik, tehetségük kibontakoztatására. Nagyon fontosnak tartják, az élményalapú a mai kor igényeihez igazított oktató-nevelő munkát.

2024. október 7-én hétfőn 8-11 óra  között nyílt tanítási napra várják az iskolába készülő gyerekeket és szüleiket. A délelőtt során vendégeink bepillanthatnak az intézményben zajló munkába, tapasztalatokat, benyomásokat szerezhetnek, beszélgethetnek a leendő elsős tanító nénikkel.

2024. október 8-án, kedden 17 órától szeretettel várnak a szülői fórumra minden olyan szülőt, akinek a gyermeke a 2025/2026-os tanévben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.  Információkat kaphatnak az érdeklődők a beiskolázással, az iskola kínálatával, életével kapcsolatosan, és egy kötetlen beszélgetésre kerül sor az iskola vezetősége és a leendő elsős tanító nénik részvételével.

Az intézményben már hagyomány, hogy minden tanévben játékos foglalkozásokat szervez a nagycsoportos óvodás gyerekek részére. A foglalkozások időpontjait megtekinthetik az iskola honlapján.

#kapcsolódó

Kutatóűrhajós Nyíregyházán

Kutatóűrhajós Nyíregyházán

Kapu Tibor szülővárosába, egykori gimnáziumba látogatott.

Tavasszal több városi rendezvény idején is közlekedik majd Nyíregyháza Retro járata!

Tavasszal több városi rendezvény idején...

Az autóbusz az alábbi menetrend szerint fog közlekedni: