DIVATHOROSZKÓP – 1. RÉSZ

DIVATHOROSZKÓP – 1. RÉSZ

Divathoroszkópunk első részében a kos, bika, ikrek és rák csillagjegyűek kapnak trendtanácsokat a HarmoNet asztrológusaitól.

A KOS ÉS A DIVAT

 

Színek: Minden tüzes szín, a világos égőpiros, a vérvörös, és a tűz mintás anyagok.

 

Anyagok: A denim és a muszlin anyagok illenek hozzá, lehetőleg minta nélkül, vagy nonfiguratív, tüzes átmenetekben. Bátran válasszon erőteljes színeket!

 

Jellemzők: Fellépése határozott és magabiztos, tekintete rámenős és büszke, hangja erőteljes. Sportos típus, egész lényéből fiatalos, kortalan könnyedség árad.

 

Farmerben és pólóban érzi magát legjobban, vagy pedig valamilyen hasonlóan laza, kényelmes ruhában, ami nem akadályozza a mozgásban. Öltözködésében az erős vörös színárnyalatokat kedveli, ami felhívja rá mások figyelmét.

 

 

 

A BIKA ÉS A DIVAT

 

Színek: Barnák, agyag színek, terrakotta, korall szín, halványzöld.

 

Anyagok: Brokát anyagok és a finom természetes, puha, például a gyapjú anyagok illenek hozzá.

 

Jellemzők: Mindenből a legjobbat választja – így a divatholmikból is. Ez esetben leginkább a funkcionális darabokat kedveli (ami tükrözi gyakorlatias gondolkodását, a cicomák elutasítását), előnyben részesíti a klasszikus, egyszerű szabásvonalat, ám mindig magatartásához illően, azaz elegánsan öltözködik, anélkül, hogy ez valamilyen erőfeszítésébe kerülne.

 


AZ IKREK ÉS A DIVAT

 

Színek: Az élénk sárga, a levegős, világos színek, az égszínkék, vagy a világos szürke.

 

Anyagok: Kockás vásznat, puplint, vagy bármit, ami kockás. Rojtos, vagy sallangos holmikat is hordhat.

 

Jellemzők: Okos, éles eszű, aki mindig kész a megfelelő válasszal. Fellépése talpraesett, néha egy kicsit öntelt, tekintete kíváncsi és nagyon eleven, hangja tisztán cseng. Megjelenésében az örök fiatalságot tükrözi, egészen idős koráig fürge, és könnyedén mozog.

 

Előszeretettel öltözik világos tavaszi színekbe, szívesen visel könnyű, laza anyagból készült ruhákat, és gyakran változtat öltözködési stílusán. Sok lebegős holmit visel, kedveli a lecsüngő zsabókat, rojtokat.

 

 

 

A RÁK ÉS A DIVAT

 

Színek: Ezüst, tojáshéj szín, ibolyakék, rózsaszín, gyöngyház, és a pasztell árnyalatok, vagyis a víz színek.

 

Anyagok: Csipkét minden mennyiségben, ha Hölgy az illető, ha pedig úr, akkor a pamut anyagok és a kötött holmik illenek hozzá.

 

Jellemzők: Fellépése visszafogott, olykor félénk, tekintete álmodozó, hangja dallamos. Megjelenése nagyon nőies, előszeretettel öltözik pasztellszínű, lágy, omló anyagú ruhákba, amelyek enyhén nosztalgikus fazonúak. Ízlésesen öltözködik, nem a legutolsó divat szerint. Ő ugyanis tudja, mi az Örök Divat! Estélyiben ugyanolyan jól mutat, mint – mondjuk – sportos öltözékben.

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

Érettségi 2021: itt vannak az idei osztályozási szabályok

Érettségi 2021: itt vannak az idei...

Érettségi 2021: itt vannak az idei osztályozási szabályok

ÉLET A KÖLCSEY UTÁN

ÉLET A KÖLCSEY UTÁN

Jó tanácsok a továbbtanuláshoz Lengyel Emesétől és Lengyel Zsanettől