XX. Jubileumi Paragrafus Kupa

XX. Jubileumi Paragrafus Kupa

Hatalmas küzdelmet hozott, óriási izgalmakat tartogatott a XX. Jubileumi Paragrafus Kupa kispályás labdarúgó torna, amit a Bem József Általános Iskolában április 14-én szombaton rendeztek meg a Magyar Jogász Egylet Sz-Sz-B megyei Szervezete védnöksége alatt.

Dr. Kozmáné Dr. Váradi Katalin, a szervezet elnökének tájékoztatása szerint a nagy hagyományú, országosan is egyedülálló rendezvényt az idén a Kormányhivatal csapata nyerte, a döntőben 1:0-ra legyőzve a Városházát.  A bronzérmet a NAV focistái kapták, ők a rendőrséget győzték le a helyosztón.  A további helyezéseken sorrendben az ügyészség, a büntetés-végrehajtás, a törvényszék és az ügyvédi kamara csapatai osztoztak.

A hagyományoknak megfelelően három különdíj is átadásra került. A legsportszerűbb csapat a Büntetés-végrehajtási Intézet, a gólkirály dr. Mészáros Attila ügyész, a legjobb kapus dr. Éles Krisztián bíró lett.

A jó hangulatú, sportszerű találkozó -  mely 1999-től dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző, a polgármesteri hivatal vezetője kezdeményezése alapján minden évben megrendezésre kerül   -  végén a résztvevők megegyeztek abban, hogy jövőre megrendezik a XXI. tornát is.

#kapcsolódó

Jó úsztak a cápák

Jó úsztak a cápák

A nyíregyházi csapat egy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szerzett. Kiemelkedően...

Brazil foci világbajnok Nyíregyházán

Brazil foci világbajnok Nyíregyházán

Június elején érkezik Nyíregyházára.