KIPRÓBÁLTUK A GYÖNGYÖSSY CUKRÁSZDÁT

KIPRÓBÁLTUK A GYÖNGYÖSSY CUKRÁSZDÁT

Édesszájúak vigyázat, ismét egy cukrászda-teszttel támadunk. Mégpedig nem is akármelyik süteményező került most górcső alá, a Család utca 152./b szám alatt található Gyöngyössy Cukrászdában kóstoltunk.

Minden nap 10-től 20 óráig várja a Gyöngyössy Cukrászda a vendégeket, a süteményező mögötti üzemből frissen kikerült finomságokkal, melyek minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból, hozzáadott állományjavító-, tartósító-, és színezőanyag nélkül készülnek. A hagyományos receptúrát követve finomabbnál finomabb édes és sós különlegességek, valamint fagylaltok között válogathatunk, de elárulom, az én személyes kedvencem évek óta az amerikai krémes. Na meg a tiramisu… A sajttora… A piskótatekercs… És az a tökéletes sajtos-tejfölös pogácsa!

 

LEHETETLEN VÁLASZTANI

 

Nem sok olyan ismerősöm van, aki édesszájúbb – és válogatósabb –  mint én, de itt tényleg lehetetlen választani. Vendégként a pultot kémlelve csak arra tudam gondolni, hogy „EZT kérem, meg EZT, meg EZT, jaj és AZT majdnem elfelejtettem!”. Így általában elvitelre is kerülnek a táskámba a süteményekből, melyeknek titka valószínűleg a minőségben rejlik. Valódi tejszín, Szerencsi csokoládé, vegyszermentes öko-gyümölcsök – ez a Gyöngyössy Cukrászda.  

 

A továbbiakban pedig beszéljenek Kohut Árpád ínycsiklandozó fotói.

 

Farkas Fanni

Fotók: Kohut Árpád

 

#kapcsolódó

OLASZ ÍZEK NYÍREGYHÁZÁN

OLASZ ÍZEK NYÍREGYHÁZÁN

Velencéből hazatérve az igazi olasz pizzaélményre vágytam, és azonnal tudtam,...

JÁNDI PILLANATOK

JÁNDI PILLANATOK

Vásárosnaményt elhagyva találtunk rá Jándra, melyről noha azelőtt még nem hallottam,...