Minden nap 10-től 20 óráig várja a Gyöngyössy Cukrászda a vendégeket, a süteményező mögötti üzemből frissen kikerült finomságokkal, melyek minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból, hozzáadott állományjavító-, tartósító-, és színezőanyag nélkül készülnek. A hagyományos receptúrát követve finomabbnál finomabb édes és sós különlegességek, valamint fagylaltok között válogathatunk, de elárulom, az én személyes kedvencem évek óta az amerikai krémes. Na meg a tiramisu… A sajttora… A piskótatekercs… És az a tökéletes sajtos-tejfölös pogácsa!
LEHETETLEN VÁLASZTANI
Nem sok olyan ismerősöm van, aki édesszájúbb – és válogatósabb – mint én, de itt tényleg lehetetlen választani. Vendégként a pultot kémlelve csak arra tudam gondolni, hogy „EZT kérem, meg EZT, meg EZT, jaj és AZT majdnem elfelejtettem!”. Így általában elvitelre is kerülnek a táskámba a süteményekből, melyeknek titka valószínűleg a minőségben rejlik. Valódi tejszín, Szerencsi csokoládé, vegyszermentes öko-gyümölcsök – ez a Gyöngyössy Cukrászda.
A továbbiakban pedig beszéljenek Kohut Árpád ínycsiklandozó fotói.
Farkas Fanni
Fotók: Kohut Árpád