Közös tetoválás hirdeti Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmét: ezzel a szimbólummal üzennek a világnak

Közös tetoválás hirdeti Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmét: ezzel a szimbólummal üzennek a világnak

Két egymásba fonódó gemkapocs.

Ki gondolná, hogy ez a kép is lehet romantikus jelkép? Pedig kitörölhetetlenül az lett Szabó Zsófi és Shane Tusup testére tetoválva. A színésznő a bal alkarján, a sztáredző pedig a jobb csuklóján viseli összetartozásuk szívalakot formázó szimbólumát.

A közös tetoválás ékes bizonyítéka annak, hogy sztárpár kapcsolata lépésről lépésre mélyül el, és egyre biztosabb, hogy egymás oldalán megtalálták az igazi boldogságot. Ahogy komolyra fordult a románcuk, a műsorvezető azonnal bemutatta kisfiának az úszóedzőt, a szülőkkel is hamar összeismerkedtek, és a karácsonyt együtt töltötték.

Az új tetoválás – az egymásba fonódó gemkapcsok – valószínűleg előbb került fel az úszóedző csuklójára, míg Zsófin először csak december közepén lehetett felfedezni. A Blikk egy tetoválóművésztől megtudta, hogy újabban a szerelmesek gyakran választják ezt a motívumot.

– Az összetartozást, az erős kötődést szimbolizálja. A legtöbbször szerelmespárok készíttetik közösen, nagyon sok jelentéssel bír. Jelenti az erőt, a megmásíthatatlan döntést, hogy beleszerettünk valakibe első látásra, de azt is, hogy légy hű önmagadhoz. Mégis nagy előnye, hogy a mérete miatt könnyen átalakítható, ha idő közben az érzelmek elhalványulnának – tette hozzá a szakember.

Nem meglepő, hogy a szakember fontosnak tartotta ezt az utóbbi megjegyzést, mivel sokakkal megesett már, hogy egy életre szóló tetoválás később kényelmetlenné vált. Ez ismerős érzés lehet Zsófinak és Shane-nek is.

Az úszóedzőt öt alkotás is volt feleségére, a háromszoros olimpiai úszónő Hosszú Katinkára és a vele közösen elért sikerekre emlékezteti. Korábban azt nyilatkozta, mindegyik testdísze egy-egy fontos életesemény után születik, s ezt igazolja, hogy hiába vált el az úszónőtől, a tetkók a helyükön maradtak.

– A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb – mesélte korábban Tusup a Blikknek.

Szabó Zsófi 2012-ben varratta magára akkori párja, Berki Krisztián nevét. A szerelmesek úgy döntöttek, a gyűrűsujjukon hordják majd egymás keresztnevét. A színésznő fontosnak tartotta, hogy eltűntesse a szerelmi csalódás emlékét, miután szakítottak, lézerrel távolíttatta el magáról a tetkót.

blikk.hu

#kapcsolódó

Tájékoztatás az őszi szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéről

Tájékoztatás az őszi szünidei gyermekétkeztetés...

Az ingyenes szünidei étkezést a 2023/2024. tanév őszi szünetében a szünidőre...

Különös kegyetlenség – Részben bűnösnek érzi magát a férfi, aki kinyomta volt barátnője szemét

Különös kegyetlenség – Részben bűnösnek...

A vádlott puszta kézzel, az ujjaival kinyomta a sértett mindkét szemgolyóját.