Móricz Zsigmond Olvasókör újra várja az irodalombarátokat

Móricz Zsigmond Olvasókör újra várja az irodalombarátokat

Április 19-én 16 órakor a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárba

A Móricz Zsigmond Olvasókör április 19-én 16 órakor a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárba várja az irodalombarátokat.

Ez alkalommal egy olyan könyvről fogunk beszélgetni- Dr. Bihari Albertné vezetésével, Körei László mentálhigiénés szakember közreműködésével-  amely minden könyvmoly szívéhez utat talál. "Minden könyvben dobogni kezd egy szív, mikor valaki olvassa, mert az illető szíve rákapcsolódik."

Carsten Henn: A könyvsétáltató című szívmelengető regénye a könyvek szeretete mellett az emberi kapcsolatok értékét hirdeti, melyekre mindennél nagyobb szükségünk van. Mégpedig, hogy a könyvek és az olvasás szeretete kortól, nemtől , vallástól függetlenül mennyi embert összeköthet. A helyenként vicces, meghatóan kedves történet minden olvasónak, könyvbarátnak ajánlott, hiszen a könyv egyik legfőbb erénye, hogy minden oldaláról sugárzik az olvasó ember életöröme. Az idős könyvkereskedő és a nyomába szegődő kislány barátsága felejthetetlen utazásra hív. Tarts velünk te is a turnén, és fedezd fel a Könyvsétáltató különleges  történetét!

#kapcsolódó

Káprázatos lett Nyíregyháza új szökőkútja! Fotók! Videók!

Káprázatos lett Nyíregyháza új szökőkútja!...

Hétfőn este mutatták be a sajtónak Sóstó új szökőkútját!