Ha csak egy videót néz meg a mentők hősiességéről, ez legyen az!

Ha csak egy videót néz meg a mentők hősiességéről, ez legyen az!

A mentők nem hősök akartak lenni, csak elszántan tették a dolgukat.

A mentők nem hősök akartak lenni, csak elszántan tették a dolgukat. Magyarországon a koronavírus-járvány megjelenése óta, az Országos Mentőszolgálat 8500 elhivatott munkatársa közel kétmillió sürgős esetben segített amellett, hogy másfél millió mintavételezést végeztek el.

A mentők nem hősök akartak lenni, de mindenre felkészültek, talán még a lehetetlenre is. Egyikük sem tudta, mi vár rájuk és jönnek-e még nehezebb idők.

Hosszú erőpróbára számítottak, de maratoni kihívás lett belőle. Egy nagy csata szereplői lettek, ahol egyre többen álltak melléjük, és a közös küzdés még jobban megerősítette őket.

A mentők nem hősök akartak lenni, csak elszántan tették a dolgukat – hangzik el abban a videóban, amelyet az Országos Mentőszolgálat tett közzé közösségi média felületükön.

Magyarországon a koronavírus járvány megjelenése óta, az Országos Mentőszolgálat nyolcezer-ötszáz elhivatott munkatársa közel kétmillió sürgős esetben segített amellett, hogy másfél millió mintavételezést végeztek el és 170 ezer koronavírus gyanús vagy fertőzött beteget szállítottak kórházba.

A mentők azonban ezekben a percekben sem pihennek, az emberek biztonsága érdekében folyamatos készenlétben állnak.

hirado.hu

#kapcsolódó

Képösszefoglaló a Sóstói Múzeumfalu Pásztorünnepéről

Képösszefoglaló a Sóstói Múzeumfalu...

Újabb izgalmas rendezvénnyel kedveskedett a Sóstói Múzeumfalu a látogatóinak....

Újra fizetős a parkolás Nyíregyházán

Újra fizetős a parkolás Nyíregyházán

Véget ért az ünnepi ingyenes parkolási lehetőség Nyíregyháza területén.