Szeretnél egy közös fotót a világbajnok kapussal? A könyvbemutatón megteheted!

Szeretnél egy közös fotót a világbajnok kapussal? A könyvbemutatón megteheted!

Válogatott vízilabdázó érkezik hétfőn Nyíregyházára. Nagy Viktor kapus a róla szóló könyvet dedikálja majd az uszodában. Az Aqua SE idén is segít a rászorulóknak, így várják az adományokat is.

Pár napja a Példaképek Közelről sorozat következő állomásaként világbajnok sportolókat hívott Nyíregyházára az Aqua SE. Akkor Faragó Tamás és Jónyer István volt a vendég, de egykoron még első vendégként Benedek Tibor vagy éppen Nagy Tímea is tartott előadást a fiataloknak pályafutásáról. Hétfőn a szintén világbajnok, olimpiai érmes Nagy Viktor érkezik Nyíregyházára, a kapusról szóló könyvet ugyanis a szabolcsi megyeszékhelyen mutatják be. 

nyiregyhaza.hu

Az is eldőlt, hogy a következő vendég Gelei József labdarúgó lesz. Az Aqua SE a korábbi évekhez hasonlóan most is gondol a rászorulókra is, így adománygyűjtő akciót indított. December 11-ig várják a felajánlásokat a Városi Sportuszodába. A Tutor Alapítvány segítségével jut el az adomány a mély szegénységben élőkhöz.  

nyiregyhaza.hu

Korábban OB-I-es férfi és női vízilabda meccset is hoztak már Nyíregyházára. Jelenleg is tárgyalnak arról az első osztályú klubokkal, hogy a sportág népszerűsítése érdekében egy újabb találkozó helyszíne lehet az uszoda. Közben az Aqua SE csapatai zsinórban vívják a bajnoki mérkőzéseket, és több tehetséges játékos is meghívást kapott már a regionális válogatottaktól, illetve OB-I-es csapatoktól. 

#kapcsolódó

Jön a hózápor és a migrén – térképen mutatjuk, mi várható a következő napokban

Jön a hózápor és a migrén – térképen...

Az időjárás miatt legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet....

Keressük a város karácsonyfáját!

Keressük a város karácsonyfáját!

A kiválasztott fa kivágásáról és elszállításáról a NYÍRVV Nonprofit Kft. gondoskodik....